Taustakuvan vaihtaminen

Voit vaihtaa pelastussuunnitelman taustakuvan navigoimalla muokkaa-välilehdelle ja sieltä personointi-osioon:

Muokkaa-välilehti löytyy pelastussuunnittelman päävalikosta:

Personointi-näkymä löytyy muokkaa-näkymän valikosta alimpana:

'Vaihda'-painikkeesta painamalla pääset valitsemaan sopivan kuvan pelastussuunnitelman kansikuvaksi. Huom! Jos olet tabletilla tai mobiililaitteella, voit ottaa suoraan laitteellasi kuvan taustakuvaksi. Tietokoneella painike ohjaa suoraan kansioosi.

Palvelu ohjeistaa sinua automaattisesti rajaamaan kuvan sopivan kokoiseksi:Screen_Shot_2017-04-06_at_16.34.18.png

Huom! Yleisin ongelma taustakuvan lisäämisessä liittyy kuvan kokoon:

Tätä ongelmaa ei esiinny, mikäli kuva otetaan tabletilla kohteella, koska tällöin kuva on automaattisesti riittävän suuri.

Taustakuva päivittyy sekä koko sivun taustaksi, että tulosteisiin. PDF-tulosteiden generoitumisessa saattaa mennä muutama minuutti, joten sitä ei kannata säikähtää: