Follow

Pelastussuunnitelman jakaminen käyttäjätunnukselle

Yhdellä Pelastussuunnitelmalla voi olla rajaton määrä kirjautuneita käyttäjiä. Jos olet suunnitelman omistaja tai sinulla on muokkausoikeudet Pelastussuunnitelmaan voit hallinnoida muiden käyttäjien oikeuksia.

Useamman suunnitelman muokkaus-/katseluoikeus:

Valitse etusivun Pelastussuunnitelmien listauksessa aktiiviseksi yksittäinen tai useampi suunnitelma laittamalla rasti ruutuun. Jos kohteita on satoja, kannattaa valita samaan näkymään kaikki suunnitelmat oikeasta yläkulmasta Muokkaa näkymää -valikosta.

Valitse sitten etusivun Toiminnot-valikosta Jaa

 

Näet seuraavaksi ilmestyvässä näkymässä keille suunnitelmia on jaettu ja millä oikeuksilla. Tästä näkymästä voit myös muuttaa tai poistaa oikeuksia.

Lisätäksesi uusia oikeuksia kirjoita sähköpostiosoite kenttään, jossa lukee Anna sähköpostiosoite

Valitse tämän jälkeen oikeus, jonka haluat antaa valittuihin suunnitelmaan valikosta, jossa lukee Voi muokata. Tästä painamalla voit antaa myös oikeuden Voi katsella, jolloin henkilö ei voi muokata sisältöjä. 

Kirjautuneelle käyttäjälle voidaan siis antaa joko muokkaus tai vain lukuoikeus pelastussuunnitelmaan. Paina tämän jälkeen Lisää käyttäjä -painiketta ja tallenna, jolloin oikeudet tallentuvat palvelimelle. 

Voit myös jakaa yksittäisiä suunnitelmia tai muokkausoikeuksia tietyn Pelastussuunnitelman sisältä Jaa-toiminnon avulla suunnitelman oikeasta yläkulmasta.

Voit lisätä kerralla rajattoman määrän uusia käyttäjiä Pelsuun. Kun olet lisännyt kaikki tarvittavat sähköpostit, muista tallentaa muutokset.

Tallentamisen jälkeen Pelsu lähettää antamiisi osoitteisiin sähköpostin, jossa kerrotaan kuinka käyttäjätili luodaan. Käyttäjäksi voi rekisteröityä osoitteessa www.pelastussuunnitelma.fi. Jos käyttäjällä on jo käyttäjätili, niin hän saa ilmoituksen tiliinsä liitetystä uudesta Pelastussuunnitelmasta. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite ja salasanan uuden salasanan voi tilata osoitteesta https://www.pelastussuunnitelma.fi/salasana/unohtunut/.

Voit myös lisätä henkilökohtaisen viestin uusille käyttäjille painamalla Lisää viesti ennen muutosten tallentamista. Viesti lähtee vain kyseisellä tallennuskerralla lisätyille käyttäjille.

 Käyttöoikeuksia voit poistaa painamalla X-painiketta poistettavan henkilön kohdalla. Tallenna lopuksi muutokset.

Was this article helpful?
1 out of 1 found this helpful
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.