Pelastussuunnitelman muokkaaminen ja tietojen lisääminen

Pääset muuttamaan seuraavia pelastussuunnitelman tietoja Muokkaa-toiminnolla, mikäli olet pelastussuunnitelman omistaja tai sinulle on jaettu pelstussuunnitelman muokkausoikeudet:

• Kiinteistön osoite
  • Omistajuusmuoto
  • Tontin tiedot
  • Toimijoiden määrä
  • Korttelinumero
  • Tunnus (kiinteistötunnus)
  • Kiinteistön tyyppi
  • Kerrokset
  • Rakentamisvuosi
  • Isännöintitoimisto
  • Vakuutusyhtiö
  • Väestönsuojelu
  • Henkilöstö
  • Huolto
  • Riskien arviointi
  • Kiinteistön ominaisuudet
  • Kiinteistön tilat
  • Personointi (kansikuva ja verkkosivun lyhytosoite)

Voit muokata tietoja myös useampaan pelastussuunnitelmaan samaan aikaan valitsemalla etusivulta kaikki pelastussuunnitelmat joita haluat muokata.

Aktivoi ruudut kiinteistön nimien edestä:

Tämän jälkeen ylös vasemmalle tulee valikko Toiminnot:

Valitse Muokkaa, jolloin pääset muokkaamaan kaikkien pelastussuunnitelmien seuraavia ominaisuuksia samanaikaisesti:

Seuraavista muutoksista tulee tehdä pyyntö osoitteeseen palaute@planbrothers.fi:

• Pelastussuunnitelman omistaja (isännöitsijän ja laskutusosoitteen muutokset)
    • Kiinteistön nimi
    • Asuinhuoneistojen määrä
    • Kieli
    • Tulosteilla näkyvä isännöitsijän logo

Tiedot-valikkosta voit nähdä aiemmat muokkausajankohdat:

Lisätäksesi uuden henkilön pelastussuunnitelmaan

Valitse päänäkymästä Muokkaa→ Henkilöstö→ Lisää henkilö→ Täytä tiedot kenttiin ja paina lopuksi tallenna.

Jos haluat poistaa henkilön pelastussuunnitelmasta klikkaa miinus-kuvaketta ja tallenna.

Kiinteistön tiloja ja niiden vastuuhenkilöitä voit lisätä kohdasta Muokkaa → Kiinteistön tilat:

Lisätäksesi kokoontumispaikan valitse päänäkymästä Muokkaa → Riskien arviointi. Sivun alalaitaan voit lisätä kokoontumispaikan.

Lue täältä lisää siitä mitä kaikkea pelastussuunnitelman ylläpito sisältää.