Pelastussuunnitelmaan kirjautuminen

Suosittelemme salasanan vaihtamista heti, kun olet saanut tunnukset palveluun. Salasanan vaihtaminen tapahtuu seuraavasti:

Kirjaudu Pelsu Pelastussuunnitelmaan saamillasi tunnuksilla Pelsun oikean yläreunan linkistä tai suoraan osoitteesta: https://www.pelastussuunnitelma.fi/kirjaudu-sisaan-tai-rekisteroidy/

Pelastussuunnitelmaan kirjautumiseen ja käyttöoikeuksiin liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä asiakastukemme puoleen os. palaute@planbrothers.fi.