Pelastussuunnitelman tallentaminen ja tulostus

Pelsun päänäkymän oikeassa yläkulmassa on vihreä Tulosta-painike, josta pääset tulostamaan haluamasi dokumentit.

Klikkaa haluamasi dokumentti auki ja valitse selaimen valikosta Tulosta, kuten tulostaisit mitä tahansa muuta verkkosivua. Voit tallentaa dokumentin valitsemalla tulostimeksi "PDF-tallennus" tmv.

Dokumentit voi tallentaa ja tulostaa myös viemällä hiiren osoittimen dokumentin ylä- tai alalaitaan ja painamalla esiin ilmestyvää levykkeen tai tulostimen kuvaa.