Salasanan vaihtaminen

Jos et muista salasanaasi tilaa sähköpostiisi uusi salasana valitsemalla "Unohditko salasanasi?".

Sisään kirjautumisen jälkeen paina oikean yläreunan "Minä"-valikosta auki "Asetukset":

Valitse asetuksista "Salasana" ja kirjoita sekä vanha salasanasi, että uusi salasana kahdesti, sekä vahvista muutos painamalla "Vaihda salasana":

Pelsuun kirjautumiseen ja käyttöoikeuksiin liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä asiakastukemme puoleen os. palaute@planbrothers.fi.