Pelastussuunnitelman lukeminen

Pelastussuunnitelmaa pääsee lukemaan ja tulostamaan yksilöllisen lukulinkin kautta mikäli sitä ei ole suojattu salasanalla.

Suunnitelman muokkaamiseksi tai muokkausoikeuksien jakamiseksi käyttäjällä tule olla tunnukset www.pelastussuunnitelma.fi-palvelussa.

Mikäli pelastussuunnitelmaa ei löydy etusivulta sisään kirjautumisen jälkeen voi olla että pelastussuunnitelma ei ole vielä valmis tai sitä ei ole jaettu kyseiselle käyttäjätunnukselle. Ota niissä tapauksissa yhteyttä asiakaspalveluumme os. palaute@planbrothers.fi