Pelastussuunnitelman Suojaaminen

Pelastussuunnitelman julkisuutta on mahdollista rajata muuttamalla suojatason asetuksia.

Pikalinkin suojaaminen tapahtuu seuraavasti:

Kyseinen suunnitelma > Muokkaa > Perustiedot > Yleiset tiedot > Suojaustaso

Valitse seuraavista sopivin vaihtoehto:

Kun suunnitelma on asetettu Yksityinen -tilaan, ei lukulinkki enää toimi, vaan suunnitelma pitää jakaa erikseen jokaiselle henkilölle käyttäjätunnuksien avulla.

Kun suunnitelma on asetettu Salasana -tilaan, ei lukulinkki enää toimi ilman lukusalasanaa. Lukusalasana lisätään Pelsun tulostettaviin dokumentteihin.

Ohjeet suunnitelman jakamiseen käyttäjätunnukselle löytyvät täältä.