Etusivun painikkeiden hallinta

Mikä on etusivun painike?

• Pelastussuunnitelman etusivulta löytyvät linkit/tiilivalikko.
  • Painikkeiden kautta pääsee Pelsu-palvelun eri osioihin ja toiminnallisuuksiin.

Miten lisään painikkeen?

• Painikkeita lisätään Persoinoinnit-osion kautta, joka löytyy ‘Ylläpito’-painikkeen takaa yläpalkista.
  • Personointi lisätään oikeasta ylälaidasta löytyvän ‘+Lisää persoinointi’-painikkeen kautta.

Miten lisään painikkeen?

• Etusivun painikkeen lisääminen löytyy sivun alareunasta
    • Lisäys tapahtuu painamalla ‘+Lisää etusivun nappula’-painiketta.
  • Lisättyäsi haluamasi tiedot, paina ‘Tallenna muutokset’-painiketta.

Mitä voin lisätä?

• Linkin verkkosivustolle
    • Etusivun painike avaa persoinnin taakse asetetun linkin.
  • PDF-tiedoston
    • Etusivun painike avaa järjestelmään syötetyn tiedoston.
  • Voit valita valikosta haluamasi ikonin.

Miten saan lisäämäni painikkeen näkymään?

• Tallenna tekemäsi muutokset personointiin painamalla ‘Tallenna muutokset’-painiketta.
  • Mene valitsemasi suunnitelman muokkaa-osioon ja edelleen kohtaan ‘Personointi’
    • Valitse kohdasta ‘Käytettävä personointi’ haluamasi personointi
    • Tallenna muutokset painamalla ‘Tallenna’-painiketta.

Näkyminen

• Lisätyt painikkeet näkyvät etusivulla vakiopainikkeiden jälkeen.
  • Painikkeessa näkyy personoinnissa valittu ikoni.