Toimintaohjeiden lisääminen ja muokkaaminen

Miten saan lisättyä toimintaohjeita?

• Toimintaohjeiden lisäämiseksi tai muokkaamiseksi on mentävä Pelsun ‘Muokkaa dokumenttipohjaa’-osioon.
  • Painike löytyy suunnitelman etusivulta.

Toimintaohjeen tekstin muuttaminen

• Jos halutaan muuttaa jo olemassa olevan toimintaohjeen tekstiä, tehdään seuraavat toimenpiteet
    • Painetaan ‘+Lisää teksti’-painiketta
    • Valitaan ‘Kappale’-kohdasta toimintaohje, joka halutaan muuttaa. Oikeaa kohtaa voi hakea hakukentän avulla.
    • Kun muutetaan toimintaohjeen tekstiä, on valittava osio, jonka perässä lukee’(korvaava)’.
    • Tällä valinnalla muutetaan koko olemassa oleva ohje.

Toimintaohjeen tekstin muuttaminen

• ‘Otsikko’-kohtaan kirjoitettu teksti näkyy sisällysluettelossa ja ‘Toimintaohjeet’-osiossa.
  • ‘Sisältö’-kohtaan kirjoitettu osio näkyy suunnitelmassa otsikon alla
  • Valittu kuvake näkyy ‘Toimintaohjeet’-osiossa.
  • Lopuksi painetaan alareunasta löytyvää ‘Tallenna muutokset’-painiketta

Toimintaohjeen lisääminen

• Jos halutaan lisätä kokonaan uusi toimintaohje.
    • ‘+Lisää teksti’
    • Kirjaa ‘Otsikko’
    • Kirjoita ‘Sisältö’
    • Valitse ‘Kappale’ → Toimintaohjeita
      • Ohje tulee automaattisesti toimintaohjeet kohtaan sisällysluetteloon ja ‘Toimintaohjeet’-osioon.
    • Valitse ‘Kuvake’
  • Tekstiä voi esikatsella painamalla silmäsymbolia.
  • Lopuksi painetaan alareunasta löytyvää ‘Tallenna muutokset’-painiketta

Toimintaohjeiden näkyminen suunnitelmassa

Toimintaohjeiden näkyminen ‘Toimintaohjeet’-osiossa

• Painikkeiden takaa löytyvät kirjatut toimintaohjeet.
  • Ikonia voi vaihtaa tarvittaessa muokkaa käyttötapatekstejä- osiosta.